Köpvillkor

LEVERANSVILLKOR
Leverans sker med post eller DHL senast dagen efter beställning.
Fraktkostnad är 49 kronor.
Den som handlar av oss måste vara minst 18 år gammal.
Beställningar som överstiger 2 kg levereras för närvarande endast inom Göteborgsområdet.

BETALNINGSVILLKOR
Betala kontant eller med kort (endast inom Göteborg) Swish går även bra
Om du valt "kontant vid leverans" eller "kortbetalning" betalas hela beloppet vid leveranstillfället. Leverans sker tisdag-torsdag mellan 19:00 och 21:30 antingen samma dag eller senast arbetsdagen efter beställningsdagen (beställning måste vara gjord vardag innan kl 17:00 för möjlighet att få sin leverans samma dag).
Uppge telefonnummer för att kunna bli kontaktad för att bestämma en tid som är lämpligast, eller för möjlighet till leverans vid annan tidpunkt på dagen.

BETALNING MED PAYSON 
Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). 
Läs mer om Payson här: www.payson.se

BETALNING MED PAYSONFAKTURA
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

BETALNING MED SWISH 
Swishnummer 123 281 85 32
När du betalar så skriver du in ditt namn + ordernummer och vi skickar varan så snart vi fått in din betalning.


INFORMATION OM PANTSÄTTNING
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

INFORMATION OM ÅNGERRÄTT
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

INFORMATION OM BYTE / RETUR AV VARA
Om Du vill byta varan har du rätt att göra detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. Varan måste returneras i oskadat skick, i originalförpackning. Vid byte är det Du som står för returfrakten.