Feliway Doftgivare & Refill

Pris:
345 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P720652
Antal:
Finns i lager
Feliway® Doftavgivare

- För att öka trygghetskänslan i hemmiljön

Gör så här:

Skruva av locket på flaskan.
Skruva på avgivaren på flaskan, dra åt försiktigt.
Sätt doftavgivaren i ett elektriskt vägguttag, flaskan skall vara placerad under avgivaren (kontakten är vridbar för att passa alla typer av elektriska vägguttag).

Placera doftavgivaren i det rum katten vistas mest.
Placera doftavgivaren i ett vägguttag med helt fritt utrymme ovanför och med minst 50 cm fritt utrymme vid vardera sida av doftavgivaren. Placera ej under/bakom möbler, fönsterbräden, gardiner eller vid sidan av utskjutande föremål.
Täcker ca 50 till 70 m2.
Doftavgivaren har full effekt efter ca 24 timmar.
En doftavgivare kan återanvändas 5 gånger.
1 refill varar ca 4 veckor.
Doftavgivaren skall vara kontinuerligt inkopplad under dygnets alla timmar för att mättnaden av feromoner i rummet ska hållas konstant.
När doftavgivaren inte används skall den förvaras dammfritt.
På varje Feliway Refill flaska sitter en avdragbar etikett. Etiketten kan klistras in i en kalender, för att påminna när det är dags att kontrollera vätskenivån i din Feliway Doftavgivare.
Behandlingstiden är beroende av stressorsak och hur länge katten varit stressad. Vid ett befintligt beteendeproblem är det viktigt att söka orsaken till problemet och i första hand förbättra/förändra miljön för katten. Tillsammans med en förändring i kattens miljö, kan Feliway produkterna optimera förutsättningarna för att lösa problemet.
Feliway är inte ett läkemedel. Vid tecken på sjukdom kontakta din veterinär.
Feliway kan användas tillsammans med både ört- och traditionella mediciner.
Feliway är framtagen speciellt till katter. Feliway är doftlös, inte sederande (avtrubbande) och har ingen verkan på människor eller andra djurslag.
Feliway Doftavgivare kan vid behov kombineras med Feliway Spray för optimalt resultat.