Monster Dog Adult Beef, Chicken & Game 400 g

Pris:
35 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2123597
Typ:
Monster Dog Adult Beef, Chicken & Game blötmat är ett helfoder för vuxna hundar av alla raser, från 1 års ålder. Detta är ett spannmålsfritt och mycket högkvalitativt våtfoder med nötkött, kyckling och viltkött som proteinkällor. Har du svårt att välja s
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Monster Dog Adult Beef, Chicken & Game blötmat är ett helfoder för vuxna hundar av alla raser, från 1 års ålder. Detta är ett spannmålsfritt och mycket högkvalitativt våtfoder med nötkött, kyckling och viltkött som proteinkällor.
Har du svårt att välja smak på blötmat till din hund? Vad sägs om Monster Dog Adult Beef, Chicken & Game? Denna blötmaten är fylld med en spännande mix av näringsrikt kött från nöt, kyckling och vilt. Toppad med bl.a. pumpa och linfröolja. Fodret har ett naturligt, spannmålsfritt recept som både smakar gott och ger din hund all den näring den behöver!
Spännande mix av näringsrika proteinkällor från nötkött, kyckling och vilt (rådjur och kronhjort)
Oemotståndlig smak

Spannmålsfritt recept

Naturliga ingredienser – utan onödiga tillsatser
Passar som helfoder eller som komplement till torrfoder

Innehållsförteckning
Nötkött 39 % (lunga, njure, hjärta, lever), kycklingkött 21 %, viltkött 10 % (rådjur och kronhjort), pumpa, mineraler, linfröolja, äggskalspulver (källa till kalcium), sjögräsmjöl.
Näringsinnehåll
Vatten: 77%Råprotein: 12 %Råfett: 6,5 %Växttråd: 1 %Råaska: 2,5 %