Pejlare S350

Pris:
0 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1933791
Antal:
Kommentar till butiken:
Beställningsvara
Hitta din vän enkelt med SmartCat’s pejlare S350

Pejlare S350 innehåller allt du behöver för att pejla in 1 katt - observera att du kan bara ha en sändare (katt) registrerad på denna pejlare.

Pejlare S350 är vår senaste modell! S350 är uppföljaren på vår tidigare S300. SmartCats Pejlare S350 är den starkaste modellen vad gäller batteritid, och det är det som skiljer S350 mot de övriga modellerna. S350 har en batteritid på mellan 7-60dgr beroende på användning.

Så enkel och smidig att använda! Skapa ett lugn i ditt kattägande med hjälp av SmartCat’s pejlare. Oroad över var din vän tar vägen? Lugn, med pejlare S350 får du riktning och spårning åt vilket håll du skall gå för att snabbast hitta din vän. Katten kan ha blivit instängd eller fastnat på något sätt och då kan det vara bra med snabb och effektiv hjälp av husse eller matte.

• Trygghet
En extra trygghet för dig och din vän. En borttappad katt kan identifieras med chip, men den måste hittas först! Den 4.2 gram lilla sändaren på katten (S350) kan vara det som avgör skillnaden! I jämförelse med en GPS, är våra sändare överlägset lättare och smidigare för en katt att bära.

• Enkelt hjälpmedel
Med vår unika teknologi får du både ljud och visuell hjälp med i vilken riktning din vän befinner sig. Mottagaren som du håller i, lyser grönt och piper fortare och fortare om du går i rätt riktning. Sändaren är helt tyst förutom om du gör mottagaren ljudlös. Då piper sändaren svagt, för att du skall kunna lyssna till sändaren och lokalisera den de sista metrarna om du tycker det är enklare.

• Hög träffsäkerhet
Nyfikna katter hamnar i alla möjliga situationer och ibland vill dom bara gömma sig i en buske, under sängen eller på någon annan helt omöjlig plats. Med din vän inom räckhåll för pejlaren spårar du den ner till ett par cm exakthet.

• Lång sökradie – upp till 350 meter
SmartCat’s pejlare S350 kan söka på ett avstånd på upp till 350 meter vid fri sikt, beroende på modell, område och bebyggelse.

• Längre batteritid genom RF tekniken
I jämförelse med GPS-trackers håller batteriet längre i SmartCat’s pejlare.

Batteriets livslängd:
Sändaren: 7-60dgr beroende på hur mycket man söker.Pejlutrustningen har 2.4GHZ Digital RF teknologi

Specifikationer
Storlek: 38mm x 25mm x 11mm (sändaren), 61 x 36 x 12 mm (Mottagaren)
Vikt: 4,2 g (Sändaren), 12 g (Mottagaren)
Frekvens: 2,4 GHz ISM
Batterityp: CR2032 x 1st
ON-off knapp:
ON: dra knappen åt höger / OFF: Dra knappen åt vänster
Huvudknapp : Tryck en gång för att börja spåra, håll inne knappen för att ta bort ljudet på mottagaren. (Sändaren börjar då att pipa)
LED ljus indikationer:
Rött = Svag signal / Fel riktning.
Grönt = Starkare signal / Möjlig riktning
Inbyggt ljud; Mottagaren piper fortare och fortare om man går i rätt riktning.


Innehåll i paketet; pejlare S350
• 1 st mottagare (pejlare)
• 1 st sändare (vit)
• 1 st kardborrband (så att du kan fästa sändaren på större halsband)
• 1 st halsbandsficka i sillikon som ligger längs med halsbandet
• 1 st nyckelband

På många sätt är pejlaren bättre än en GPS då den har väldigt mycket längre livslängd på batterierna, och sändaren väger dessutom bara 4,2 gram. En GPS är också vesäntligt dyrare.


Lägg till Uppladdningsbara batterier till sändaren: LIR2032 används med fördel för att skona miljön. Sommartid räcker batterierna längre.  Vintertid bör de laddas 1 gång per vecka. Mottagaren varnar när det är dags att ladda batteri i sändare och mottagare. Åvanstående är rekommendationer - vanligtvis håller batterierna längre.