Senior 310g

Pris:
519 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1992422
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Produktbeskrivning
Svenska DjurApotekets Senior är en ledprodukt för äldre djur över 7 år.
Senior bidrar till djurets ledhälsa och välmående samt bidrar till immunsystemets normala funktion. Senior främjar ledbrosket för rörligare och smidigare leder.
Svenska DjurApotekets Senior är en kombination av flera olika ledprodukter som Glukosamin, MSM, Grönläppad Mussla, Kondroitin och C-vitamin. Senior innehåller även aminosyran L-arginin som kan öka blodtransporten genom kroppen. För den äldre hundens allmänhälsa och för att bidra till immunsystemets normala funktion så innehåller Senior även algen Spirulina.
Varningstext: Till hundar med känslig mage så rekommenderar vi att man startar med en låg dos och sakta ökar upp, fungerar detta inte så rekommenderar vi att man provar Hyaluron+ istället som är skonsammare mot en känslig mage. Varningstext: Är din hund allergisk mot skaldjur så rekommenderas inte denna produkt.
INGREDIENSER: Glukosaminsulfat 2kcl, Metylsulfonylmetan, Kondroitinsulfat, frystorkat pulver från Grönläppad mussla, Spirulina alger, L-Arginin, Kalciumakorbat (C-vitamin), Mangan.